12 23 okt. '21

Scorsese in KASKcinema: No Direction Home: Bob Dylan

P18dp6f75c17tfknkrp6o8ic4s1
08 jan. 2014

Een documentaire over de beginperiode van zanger, schrijver en performer Bob Dylan. We zien nooit eerder vertoonde interviews met Dylan zelf, en ook met artiesten die dicht bij hem stonden. Op die manier krijgen we een persoonlijke kijk op waarom Dylan destijds naar New York trok en over zijn overgang van folk naar rock. Martin Scorsese blijkt andermaal, naast een begaafd fictieregisseur, een excellente maker van muziekdocumentaires. 15 januari om 20u30 in KASKcinema land: Verenigde Statentaal: Engelsondertitels: Nederlands Info & tickets

Info & tickets

Staat ook op het programma:

22/01/2014 'George Harrison; Living in the Material World' (2011 – 208 min.)
29/01/2014 'George Harrison; Living in the Material World' (2011 – 208 min.)

De Expo 'Martin Scorsese' in het Caermersklooster loopt nog tot 26 januari 2014. Klik hier voor meer info en tickets.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.