10 21 okt. '23

Schrijf je nu in voor de International Master in Composition for Screen (InMICS)!

P1c0m6eo9v13i515pp1gtse7jkah1
Nieuws 06 dec. 2017

Vanaf vandaag kan je je inschrijven voor de International Master in Composition for Screen (InMICS). De deadline voor voor het vervolledigen van je inschrijvingsformulier werd vastgelegd op 15 januari 2018. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Na een intensieve samenwerking van drie jaar zijn de 8 partners die samen aan de grond liggen van InMICS klaar om het gloednieuwe programma te lanceren. De eerste InMICSstudenten zullen het academiejaar starten in september/oktober 2018.

De International Master in Composition for Screen (InMICS) is een tweejarige master voor internationale studenten die aan de slag willen gaan als componist voor audiovisuele media. InMICS werd ontwikkeled om studenten te leren hoe ze aan de slag moeten bij het creëren van muziek voor audiovisuele media, van het componeren en opnemen van de muziek, tot de juiste woorden vinden om over visuele kunst te praten, alsook de muziek mixen en hun eigen werk promoten.

Studenten genieten de expertise van verschillende scholen en professionele organisaties, en kunnen constant ideeën en ervaringen uitwisselen op een internationaal niveau. Studenten krijgen de gelegenheid om hun eigen research en projecten te ontwikkelen.

Leer hier meer over het concept van het programma en het curriculum.

We verwelkomen kandidaturen van iedereen die reeds muziek voor audiovisuele media componeert. Een bachelor in muziek of een equivalent hiervan is noodzakelijk. Kandidaten zullen eerst en vooral beoordeeld worden op hun creatieve capaciteiten, alsook hun diepgaande interesse in muziek en visuele media. Meer info.

www.inmics.org

Tags

Oproep

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.