12 23 okt. '21

Schrijf je nu in voor de Future Talents Award 2014

P18jsqicjsul71pd69r7j0lqbp1
25 mrt. 2014

Future Talents is een videoproductiehuis dat uitsluitend werkt met jong geweld. Velen azen op de titel maar niet iedereen is zomaar een Future Talent. Om jullie de kans te geven te schitteren organiseren zij voor het tweede jaar op rij de Future Talents Award Show.

Voor deze talentenjacht mag iedere student zijn beste creatie inzenden en maakt kans op een van de dikke prijzen met een totale waarde van 3000 euro. Komen in aanmerking: video, animatie, motion graphics, stop motion, (kort)film, videoclip, kortom if it's moving it's okay!

Inschrijven kan tot 10 april op www.futuretalents.be.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.