12 23 okt. '21

Schrijf je nu in voor de 'Dag van de Amateurcineast' op 19 april 2014 in Cinema Zuid, Antwerpen

P18jsrgcjr9at1oaffg116qe5fn1
25 mrt. 2014

Hoe ‘groen’ ben jij? Ontdek het dit jaar op de Dag van de Amateurcineast! Een hele dag rond film met hier en daar een groen tintje. Van harte welkom op zaterdag 19 april 2014 in Cinema Zuid in Antwerpen voor een boeiende filmdag!

Op een ‘groene’ Dag van de Amateurcineast kan natuur(documentaire) uiteraard niet ontbreken! Maar we bekijken het breder dan dat en gaan ook in op zaken waarin sommigen misschien nog ‘groen achter de oren zijn’. Hoe maak je nu zelf een natuurfilm? Of hoe verloopt een castingproces en hoe ga je om met acteurs op een scène? Wat is ‘green key’ en hoe werkt het? Onderwerpen genoeg voor een boeiende dag omtrent film!

Ontdek het volledige programma op de website van het Centrum voor Beeldexpressie.

Waar en wanneer
Zaterdag 19 april 2014, 9.45 u. - 17.30 u.
Cinema Zuid, Lakenstraat 14, 2000 Antwerpen (om de hoek van het FotoMuseum)

Info en inschrijvingen
Sandra Gillis, info@beeldexpressie.be of 03 289 12 00.
Gelieve bij het inschrijven jouw keuze voor de workshops/lezingen door te geven.
10 euro voor leden van het Centrum voor Beeldexpressie, 12 euro voor niet-leden (incl. drie drankjes).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.