10 21 okt. '23

Schrijf je kids nu in voor de Waf! animatie workshops: nog plaats in augustus!

P1ahbgjcos1bjaov9or754t1oqk1
24 jul. 2016
Jong geleerd is oud gedaan. Voor kinderen van 8 tot 12 jaar met een passie voor film, tekenen en/of plezier maken zijn deze workshops de ideale introductie tot de wereld van de animatiefilm. Voor de workshop cyclus van 16 tot 19 augustus zijn nog enkele plaatsen vrij.

Via een praktijkgerichte initiatie krijgen de kinderen inzicht in de beeldtaal en de rijkdom en veelzijdigheid van de animatiefilm. Zij komen te weten waarin animatiefilm verschilt van film, wat het onderscheid is tussen een animatiefilm en een tekenfilm, welke soorten animatie er bestaan, en uiteraard ook zelf hun eigen animatiefilm mogen maken.

De workshops worden verzorgd door twee professionele animatiefilmmakers: Christel Degros en Iza Cracco. Al vele honderden kinderen en jongeren hebben via de workshops kennisgemaakt met de magie van de animatiefilm.

De deelnemers kunnen experimenteren met allerhande materiaal en in verschillende animatiefilm technieken zoals tekenfilm, stopmotion, cut-out, pixilatie,...
Iedereen neemt actief deel aan de realisatie van de animatiefilm. Voorkennis is niet vereist. Het resultaat van de Waf! verschijnt op het Youtube kanaal van Waf!

Waf! (Workshops animatiefilm) is een initiatief van het Fonds Raoul Servais vzw.

Planning workshops zomervakantie 2016 (elke dag van 9u - 16u)
• 04 tot 08 juli
• 11 tot 15 juli
• 16 tot 19 aug (uitzonderlijk vanaf dinsdag, 15/08 is Hemelvaart) - nog enkele plekken vrij!

Iedereen die 8 jaar is/wordt in 2016 mag deelnemen aan de workshops (geboortejaar 2008).
Kostprijs workshop: €135 (of €125 korting vanaf 2de gezinslid voor zelfde waf!). Gezien de workshop in augustus een dagje korter is, betaal je hiervoor €125 (of €115 korting vanaf 2de gezinslid voor zelfde waf!)

Klik hier voor meer info en inschrijven

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?