10 21 okt. '23

Scenarist in beeld: Jeroen Perceval

P1a229gnvc16o91uvr1l8e1r6i1lpg3
20 okt. 2015

In dit gesprek zal Jeroen Perceval in gesprek gaan over scenarioschrijven, de kunst van het filmmaken en over hoe ‘D’Ardennen’, de openingsfilm van de 42e editie van Film Fest Gent, tot stand kwam.

Perceval werd bekend bij het grote publiek voor zijn rollen in 'Rundskop' en 'Borgman'. Ook was hij te zien in 'Plan B.', 'Bluf', 'Dagen Zonder Lief' en 'Injury Time'. Daarbuiten werkt Pdeze artistieke duizendpoot niet enkel als acteur, maar ook als auteur! Zo schreef hij het script voor de openingsfilm 'D'Ardennen'.

Dit boeiend gesprek zal plaatsvinden op woensdag 21/10 om 15:00 in KASKcinema en zal volledig gratis zijn!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.