10 21 okt. '23

Sasha Grey te gast op 41e Film Fest Gent!

P1949ve33n1mgm18abib1e7lt3p1
24 okt. 2014

Op vrijdag 24 oktober zal Sasha Grey 'Open Windows' van Nacho Vigalondo presenteren op Film Fest Gent. Kom vanavond naar de rode loper en ontmoet the one and only Sasha Grey!

De Amerikaanse actrice en auteur Sasha Grey begon haar carrière als pornoactrice, maar maakte in 2009 een succesvolle crossover naar de mainstream media met een hoofdrol in de film 'The Girlfriend Experience' van Steven Soderbergh. Als actrice, schrijfster, model, muzikant en pleitbezorgster van vrouwelijke seksualiteit groeide ze ondertussen uit tot een allround icoon. Bij het grote publiek werd ze bekend door zichzelf te spelen in de Amerikaanse hitserie 'Entourage'.

Sasha Grey speelt samen met Elijah Wood in Vigalondo's eerste Engelstalige film 'Open Windows'. Wood speelt Nick, de webmaster van de site "jillgoddardcaught", en de grootste fan van actrice Jill Goddard, vertolkt door Grey. Via een mysterieuze man krijgt Nick op zijn computer toegang tot het hele doen en laten van zijn favoriete ster, maar een simpele muisklik heeft niet te voorziene gevolgen.

Speciaal voor haar komst, voert Film Fest Gent een extra voorstelling in op 24 oktober. 'Open Windows' speelt ook op donderdag 16 oktober, maandag 20 oktober en woensdag 22 oktober.

Tickets voor de exclusieve voorstelling op vrijdag 24 oktober in Kinepolis Gent, in aanwezigheid van Sasha Grey zijn hier te koop!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.