10 21 okt. '23

Restaurant & Bar Lof biedt een kleurrijke lunch aan!

P1a1lme5n836c1pgg1ihj126l1b51
15 okt. 2015

Restaurant & Bar Lof is uitgegroeid tot één van de nieuwste trendy restaurants in hartje Gent. Tijdens de gehele periode van Film Fest Gent kan u genieten van the unique Film Fest Gent experience:

Reserveer alvast uw muzikale lunch !

Tijdens de gehele periode van Film Fest Gent editie 2015, vanaf 14 oktober t/m 24 oktober 2015, kan u genieten van een kleurrijke lunch vergezeld van live muziek.

U kan lunchen vanaf 18,50€ p.p. inclusief koffie/thee met een snuifje filmmagie…

Aangename songs geïnspireerd op Engelse films en componisten, u gebracht door Kimberly & Luk of Luk & Ben !

Maar er is meer …

Op vertoon van uw Film Fest Ticket van de dag zelf of uw ING bankkaart krijgt u zomaar een aperitief van het huis aangeboden bij het nuttigen van een 3-gangenlunch. Film Fest Friends krijgen een gratis aperitief bij de lunch op vertoon van hun lidkaart (1 aperitief per lidkaart).

Reserveer alvast uw tafel !

info@restaurantlof.be of 09/235.40.71

www.sandton.eu

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.