10 21 okt. '23

Puur Gent: van Stanley Kubrick-tattoo flashdeals tot space-planten

Foto2
Nieuws 09 okt. 2018
De jaarlijkse Puur Gent-wedstrijd, waarbij Gentse handelaars hun winkel creatief inkleden in Film Fest Gent-thema, leverde opnieuw enkele inventieve ideeën op. Ontdek hier waar je de komende weken terecht kan voor een originele winkelervaring!

We gaven handelaars de opdracht om hun zaak Film Fest Gent-klaar te stomen in het thema van ons concert ‘2001 and Beyond: A Symphonic Odyssey’ en dit zijn de winnaars:

Dark Space Alley

De handelaars van de Donkersteeg verenigen zich tijdens Film Fest Gent onder de naam Dark Space Alley!

Bluet: Design, interieur & lifestyle

Vanaf de ingang van de winkel is een ontdekkingstocht voorzien waarbij mens, dieren, bloemen en planten in elkaar verweven geraken onder de vorm van florale objecten.

Bookz & Booze: Boeken, souvenirs, vinyl & films

Hier moet je zijn voor geschenkpakketten waarbij een film aan een drank wordt gekoppeld!

Madam Bakster » Guiltfree bakkerij

Je moet het niet altijd ver zoeken: Madam Bakster ontwerpt een speciale, op het filmfestival gebaseerde taart!

NOIR: Tattoowinkel

Een heuse flashday in het thema film of specifieker in het thema van Stanley Kubrick. 9 artiesten tekenen op voorhand leuke flash uit en de eerste keuze is aan de eerste klanten!

Paris Londres: Schoenen, handtassen & accessoires

10 films uit het programma worden gekoppeld aan schoenen. In de etalage hangen de affiches uit met daarbij de passende schoenen.

PIET Moodshop: Design, interieur & lifestyle

In deze winkel draait alles rond sfeer en totaal concept, dus zal er tijdens weekdagen een aangepaste afspeellijst spelen en wordt de decoratie in het teken van Film Fest Gent aangebracht!

Shelter: Kledij & lunch bar

Shelter zorgt voor een thematische etalage maar bovenal een thematisch menu in de lunch bar. Food partner FACTOR.ae zorgt voor de invulling.

Souvenir: Restaurant

Tijdens het Filmfestival worden hier filmdiners georganiseerd voor 8 personen per avond. Maak je klaar voor een gastronomisch diner terwijl een film vertoond wordt, gekozen door Dries Phlypo.

Van Hecke Chocolates: Chocolaterie

De hele etalage van deze chocolaterie staat in het teken van '2001: A Space Odyssey'! Herken jij de film in de chocolade versie?

Tags

FFG2018

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?