10 21 okt. '23

Première van 'Phantom Boy' op 18/10 in aanwezigheid van o.a. Lucas Van de Eynde, Geert Van Rampelberg & Kristel Verbeke

P1a1nrgmtk13lgljqnvk1vip1eq61
16 okt. 2015

'Phantom Boy', de nieuwste film van de makers van de Oscargenomineerde animatiefilm 'Van de kat geen kwaad', vertelt het verhaal over de 11jarige Leo die in New York woont en een 'phantom boy' is.

Hij kan namelijk onzichtbaar worden en door muren vliegen. Superkrachten die goed van pas komen wanneer hij samen met de in een rolstoel belandde politieagent Alex de stad moet redden van een mysterieuze misdadiger. Het duo ontfermt zich ook over Marie, een moedige journaliste die in de zaak is betrokken, en op wie Alex een oogje heeft, maar die in handen van de slechterik valt. De makers van het Oscargenomineerde 'Van de kat geen kwaad' zorgen opnieuw voor magische en meeslepende animatie. De inventieve stijl dankt zijn unieke look aan een ambachtelijke manier van werken. Geen bits en bytes maar wel potlood en papier liggen aan de basis van Alex en Leo's avonturen. Speels, spannend en boordevol knipogen naar superheldenstrips, politieromans en klassieke Hollywoodfilms. 'Phantom Boy' zal kleine én grote harten veroveren. (S.D.W.)

Bekijk nu de making of van deze prachtige animatiefilm!

'Phantom Boy'

ZON 18/10 @ Kinepolis Gent om 14:30 - (85 min) - Film met gasten KOOP TICKETS

Met de stemmen van oa. Lucas Van de Eynde, Louis Talpe, Geert Van Rampelberg, Kristel Verbeke, Ludo Hellinx, Frank Lammers, Arne de Cock

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.