10 21 okt. '23

Praktische gids voor Film Fest Gent

P1bs5g9n1k1vau1pih17dh1v4hpbv1
Tips 10 okt. 2017

Gisteren zijn we erin gevlogen met een schitterende openingsavond en vandaag begint de eerste volledige festivaldag. Alvorens je de Gentse cinema's bestormt, graag nog even je aandacht voor enkele korte praktische tips.

Geen rugzakken

Hoewel Film Fest Gent natuurlijk een beetje Werchter voor filmliefhebbers is, vragen we toch om je kampeergrief thuis te laten. Alles wat je nodig hebt - je toegangstickets - past perfect in je linkergatzak, grote rugzakken zijn dan ook overbodig. Tassen allerhande worden sowieso gecontroleerd en op basis van de inhoud heeft de security het recht je toegang te weigeren. En dat zou toch zonde zijn.

E-tickets

Het legendarische concept e-ticket heeft ondertussen ook Film Fest Gent bereikt. Alleen maar goed nieuws, zolang je je ticket maar niet vergeet. Bij deze dus een zachte herinnering. Bomen sparen is natuurlijk ook altijd een optie: ook via je smartphone kunnen tickets gescand worden.

Dagelijkse nieuwsbrieven

Tijdens ons festival voorzien we je graag van de nodige updates. Dagelijks sturen we een nieuwsbrief met allerlei weetjes, tips, en natuurlijk een overzicht van wat er de volgende dagen allemaal te gebeuren staat. Wil je deze bron aan kennis liever niet in je mailbox? Meld je dan vanaf morgen bovenaan je nieuwsbrief af. Je ontvangt dan wel nog steeds onze wekelijkse nieuwsbrief!

Cafellini

Film Fest Films kijken is interessant, maar een nabespreking achteraf is ook niet onbelangrijk! En waar beter dan in het officiële festivalcafé Cafellini. Met een heerlijke Bombay Sapphire gin-tonic, een OMER. of een Illy koffie loopt een filmgesprek nog zo gemakkelijk. Je vindt Cafellini op het festivalplein, tegenover de Kinepolis.

Tags

FFG2017

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.