10 21 okt. '23

Pieter Van Hees, regisseur van 'Waste Land', aan het woord

P194nel9vrnibj9vme217k8c572
20 okt. 2014

Gisteren was de Belgische première van de langverwachte 'Waste Land'. Regisseur Pieter Van Hees kwam zijn film voorstellen. Ook de cast, waaronder Peter Van den Begin en Babetida Sadjo, waren van de partij.

De film voelt een pak broeieriger aan dan hij eruitziet - 'Waste Land' heeft zijn titel niet gestolen - maar dat maakt de prestaties van zowel Van Hees als Renier des te markanter. De eerste lokt je moeiteloos binnen in een wereld waar je zo snel mogelijk weer uit wil ontsnappen, de tweede geeft een menselijk gezicht aan pure waanzin. Bekijk hier het gesprek met regisseur Pieter Van Hees!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.