11 22 okt. '22

Perhaps All the Dragons: Berlin @ Vooruit

P194h7ehl5taa10121trep416q71
18 okt. 2014

Het Antwerpse collectief Berlin scoort internationaal met hun op interviews gebaseerde theaterstukken. Na 'Tagfish' en 'Land's End' zijn ze aan het derde deel van hun Horror Vacui-cyclus toe. Ze gaan via tafelgesprekken op zoek naar de nood van de mens om oplossingen te vinden voor het onbeantwoorde en onafgewerkte. 'Perhaps all the dragons' is een digitaal veelluik dat het moment van vitale keuzes onder de microscoop plaatst.

Neem plaats aan één van de 30 zitjes aan een ronde tafel. Voor je een scherm, 30 schermen in totaal. Elk vertellen ze hun eigen, waargebeurde verhaal. En of het nu gaat om een filosofisch voorstel, een wetenschappelijk weetje of een onwaarschijnlijke anekdote, altijd komt het diepmenselijke naar boven. In deze één-op-één voorstelling kies je vijf verhalen uit. De thema's zijn eclectisch, maar de boodschap universeel.

Na een tour in Genève, Rotterdam en Dublin komt Berlin met 'Perhaps all the dragons' naar Gent!

"Ga gewoon kijken. Het zijn zeer inventieve, poëtische geesten met scherpe blik op de actualiteit. Ik ben alvast fan." - Pieter Embrechts

Perhaps All the Dragons
18 oktober 11:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00
19 oktober 11:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00
@ Vooruit

Koop hier je tickets!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.