10 21 okt. '23

Performance: The House - Wunderbaum

P194rgq4n01u0j1c5f23f1r3pbqe1
22 okt. 2014

Een filmische all-round muziekperformance "Wij stellen ons huis open. Wij nemen het mee, omdat we constant willen veranderen van uitzicht en perspectief. Wij zijn moderne nomaden." Theatermaakster Lizzy Timmers en actrice Marleen Scholten trokken rond met hun reisbaar huis, op zoek naar muzikanten, performers en beeldend kunstenaars om het tijdelijk te bevolken. In 'The House' presenteren ze hun filmische reisverslag in de vorm van een eclectische muziekperformance.

Als twee zingende curatoren sleuren de vrouwen je de nacht in met Afrikaanse polyfonie, straffe electrobeats, filosoferende tieners, dampende instrumenten en de dans van het nieuwe wonen.

Het theatercollectief Wunderbaum en het muziektheaterensemble De Veenfabriek sloegen voor deze voorstelling de handen in elkaar. Verschillende artiesten werkten mee, waaronder Benjamin Verdonck voor de tekst en Simon Lenski (DAAU) voor muziek.

Telegraaf **** 11 augustus 2014 (Esther Kleuver):
'Dit is niet zomaar een theater voorstelling ... Het is een aaneenrijging van miniatuurkunstwerkjes.'

Trouw 11 augustus 2014 (Robbert van Heuven):
'In de late uurtjes bepalen Marleen Scholten en Lizzy Timmers de sfeer met een spetterend concert'.

Theaterkrant **** 11 augustus 2014 (Peter Zonderland):
'The House is meer dan alleen een concert. The House is een visueel en muzikaal attractieve performance waarin met glimmende outfits en een dans voor het nieuwe wonen ook het showelement niet is vergeten'

Performance: 'The House'- Wunderbaum
Zaterdag 25 oktober
20u00
Bestel je tickets hier!

Opgelet: in deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van stroboscoopeffecten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.