10 21 okt. '23

Patrick Duynslaegher ontmoet Ennio Morricone

P1aajpbv321ltf18va28p1hvcg01
03 feb. 2016

Hij is de grootste filmcomponist aller tijden, zowel qua productiviteit als kwaliteit. Artistiek directeur Patrick Duynslaegher kon Ennio Morricone afgelopen december ontmoeten in Londen, waar hij Morricone aan het werk zag tijdens een opname in the Abbey Road Studio's. Beluister het volledige interview over de ontmoeting met Ennio Morricone op de website van Radio 1.

Morricone was tweemaal in Gent voor een concert georganiseerd door Film Fest Gent, in de jaren 1987 en 2000.

Hij tourt momenteel met zijn 'The 60 years of Music World Tour': een nieuwe 'Best Of' uit de omvangrijke carriere van de maestro, live gebracht door een volledig symfonisch orkest en polyfonisch koor. De tournee stopt op 20 februari in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.