10 21 okt. '23

Parties @ Film Fest Gent

P1a0cjghlrl4b1rbq13uet5i177j1
29 sep. 2015

Ook dit jaar kan je je dansschoenen aantrekken voor parties om ù tegen te zeggen!

Afterparty openingsfilm 'D'Ardennen'
Na de vertoning van de openingsfilm 'D'Ardennen' zetten we het 42e FIlm Fest Gent in met een fenomenale party tot in de vroege uurtjes! Dj Phi-Phi en Yves Deruyter zetten de toon van de film verder tot in de vroege uurtjes. Trek je Air Maxen aan and get your Bonzai on!

Di 13/10
Vooruit Balzaal - Gratis

Hindu Nights
Hindu Nights staat garant voor legendarische rock-'n-roll op de dansvloer. Deze editie staat in het kader van de focus op Britse cinema van het 42e Film Fest Gent. Bereid je dus maar voor op een Brits getinte 'Celebration of Life'.

Za 17/10
Vooruit Concertzaal
Tickets: €15 - Verkrijgbaar via www.hindunights.be - Wees er snel bij!

Explore Zone Award Ceremony + Afterparty dinsdag 20 oktober! (en niet op 22 oktober, zoals vermeld in de Knack Focus)

De juryleden worden van 13 tot 24 oktober eregasten op het festival. Ze draven van de ene voorstelling naar de andere en op het einde van de rit beslissen ze welke film met de Explore Award aan de haal gaat. Aan die prijs is een indrukwekkende publiciteitscampagne voor de film op Studio Brussel, Knack en in De Morgen verbonden.

Na afloop van de vertoning van ‘Diary of a Teenage Girl’ is er een heuse Explore Zone Afterparty gepland in de Millie Vanillie!

EXPLORE ZONE AWARD CEREMONY
Di 20/10 - 20:00 - Kinepolis
‘Diary of a Teenage Girl’ met Award Ceremony

+ EXPLORE ZONE AFTERPARTY
Millie Vanillie - Gratis
Sint-Niklaasstraat 2, 9000 Gent

'Back to the Future Party' @ Millie Vanillie

Great Scott! Op woensdag 21 oktober 2015 vieren we dat Marty McFly dertig jaar geleden terug ging naar de toekomst! Op Film Fest Gent kan je de volledige trilogie van ‘Back to the Future’ op het grote witte doek bekijken.

Daarna zakken we allen af naar de Millie Vanillie om de voeten van ons lijf te dansen, compleet in 'Back to the Future'stijl!

Woe 21/10 - Millie Vanillie - Gratis

Official Closing Night op 23 oktober
De avond gaat van start met de slotfilm ‘Black Mass’, een opwindende en suspensvolle misdaadfilm van Scott Cooper met filmisch toptalent zoals Johnny Depp, Joel Edgerton en Benedict Cumberbatch.

Na afloop word je in galastijl verwelkomd met bubbels en hapjes op de receptie in het vipdorp. Tot slot doen we onze dansschoenen aan voor het film-feest van het jaar, verzorgd door Goodlife.

Vr 23/10 - Kinepolis
20:00 ‘Black Mass’ - 22:00 receptie - 23:00 Goodlife party
Tickets film + receptie + party €22
verkrijgbaar via www.filmfestival.be
Tickets voor de afterparty zijn verkrijgbaar bij de Goodlife partners

Mr. Dynamite Afterparty
Na de vertoning van 'Mister Dynamite: The Rise of James Brown' vindt de 'Mr. Dynamite Afterparty' plaats. Samen met alle FFGent-fans & medewerkers sluiten we het festival in grandeur af in de Balzaal van Vooruit!

Za 24/10 - Vooruit Balzaal - Gratis

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.