10 21 okt. '23

Oproep filmmakers voor de 10e editie van Ciné Privé 2017

P1b52ql7epjhf1pv2s031ep1sho1
Nieuws 28 dec. 2016

Ciné Privé is het rondtrekkend filmfestival van CIRCA, de Cultuurdienst van Stad Gent, dat je op verrassende en uitzonderlijke locaties kennis laat maken met film in al zijn facetten: van kort- en langspeelfilms tot visuals en videoblogs.

Van donderdag 16 tot en met zaterdag 18 maart 2017 strijkt Ciné Privé voor de tweede keer neer in de Gentse wijk Malem. Deze 10e editie staat in het teken van aanstormend en gevestigd talent uit binnen- en buitenland en een retrospectief filmprogramma met het beste uit 10 jaar Ciné Privé.

Voor de invulling van een gevarieerd programma voor Ciné Privé is de Cultuurdienst - CIRCA op zoek naar getalenteerde filmmakers van kortfilms, documentaires, animatiefilms, kinder- en jeugdfilms, video's, visuals, enz. Ben je een filmmaker en wil je jouw werk en passie voor het witte doek delen met een geïnteresseerd publiek op een unieke locatie?

Dien dan jouw film in voor 24 januari 2017 in via dit inschrijvingsformulier of reageer via info@cineprive.be.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.