10 21 okt. '23

OPROEP FILMINZENDINGEN MakingMovies Filmfeest

P1ajjtvp5b2ok1ip5b176jtmi81
25 mei 2016

MakingMovies wil kinderen aanmoedigen om zelf films te maken en organiseert een ééndagsfilmfestival voor jonge filmmakers, tijdens Het Jeugdfilmfestival. MakingMovies is er voor iedereen tussen 6 en 12 jaar die alleen, in groep en/of met de klas een film heeft gemaakt.

Heb jij dus een film gerealiseerd die gezien mag worden (alle genres zijn toegelaten zolang de film niet langer dan 5 min. duurt)? Stuur die dan vóór 1 december 2016 naar makingmovies@jekino.be en misschien wordt jouw creatie wel op groot scherm vertoond tijdens het MakingMovies Filmfeest, op 26 februari 2017 in het Zuiderpershuis te Antwerpen.

Filmdokter to the rescue!
Wil je graag een film maken, maar weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Dan kan de MakingMovies filmdokter je op weg helpen! Op de website kan je aan de slag met allerlei apps en tips van de filmdokter. Geraak je toch niet verder? Dan kan je altijd de filmdokter rechtstreeks contacteren via het online formulier.

Alle informatie vind je op www.makingmovies.be.
Volg MakingMovies ook op facebook voor de laatste nieuwtjes en inspirerende kortfilms.

MakingMovies en de Filmdokter zijn een initiatief van Jekino.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.