08 19 okt. '24

OPROEP FILMINZENDINGEN MakingMovies Filmfeest

P1ajjtvp5b2ok1ip5b176jtmi81
25 mei 2016
MakingMovies wil kinderen aanmoedigen om zelf films te maken en organiseert een ééndagsfilmfestival voor jonge filmmakers, tijdens Het Jeugdfilmfestival. MakingMovies is er voor iedereen tussen 6 en 12 jaar die alleen, in groep en/of met de klas een film heeft gemaakt.

Heb jij dus een film gerealiseerd die gezien mag worden (alle genres zijn toegelaten zolang de film niet langer dan 5 min. duurt)? Stuur die dan vóór 1 december 2016 naar makingmovies@jekino.be en misschien wordt jouw creatie wel op groot scherm vertoond tijdens het MakingMovies Filmfeest, op 26 februari 2017 in het Zuiderpershuis te Antwerpen.

Filmdokter to the rescue!
Wil je graag een film maken, maar weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Dan kan de MakingMovies filmdokter je op weg helpen! Op de website kan je aan de slag met allerlei apps en tips van de filmdokter. Geraak je toch niet verder? Dan kan je altijd de filmdokter rechtstreeks contacteren via het online formulier.

Alle informatie vind je op www.makingmovies.be.
Volg MakingMovies ook op facebook voor de laatste nieuwtjes en inspirerende kortfilms.

MakingMovies en de Filmdokter zijn een initiatief van Jekino.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?