10 21 okt. '23

Ontvang een Knack-pakket bij je illy koffie in Cafellini

P1bs8jvr6fuborir1l9ki4ons02
Nieuws 12 okt. 2017

De perfecte plaats om een film te verteren of met je vrienden meningen uit te wisselen, is uiteraard ons festivalcafé Cafellini!

Niets beter om een avondvoorstelling te beklinken dan met een Bombay Sapphire gin-tonic of een OMER. Om de ochtend- en middagvoorstellingen goed te starten is er natuurlijk ook heerlijke illy-koffie! Bovendien krijg je vanaf vandaag een volledig Knack-pakket als je €1 oplegt bij je koffie. Tijd doden tussen twee voorstellingen was nog nooit zo interessant. In het café vind je ook protretfoto's van festivalgasten door fotograaf Bas Bogaerts, geprint door Het Objectief, atelier voor digitale beeldvormers. Bovendien staan er ook lekkere versnaperingen op het menu, dankzij Coeur Catering.

Cafellini is te vinden op het festivalplein tegenover Kinepolis en is elke dag geopend van 13:00 tot 01:00 uur.

Tags

FFG2017

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.