11 22 okt. '22

Ontdek Parijs met '3,2,1...Action!'

P191dd6s6d8jgum6gr9is1g011
09 sep. 2014

‘3,2,1… Action! Parijs’ is een boek waarin we je de stad vanuit de ogen van de filmmaker laten ontdekken. In het kader van onze sectie Cinéma français ontvang je 20% korting op het boek in de webshop van Lannoo!

De Eiffeltoren, de Champs Elysées, de Moulin Rouge we kennen ze allemaal uit de vele films die zich afspelen in "La Ville-Lumière". Toch zijn er nog veel andere mooie en verborgen plekjes in Parijs die de setting vormden voor filmklassiekers. Het nieuwe boek ‘3,2,1… Action! Parijs’ dompelt je onder in de filmwereld à la parisienne en laat je op een originele manier 101 adressen in Parijs ontdekken waar ‘3, 2, 1… actie!’ geklonken heeft. Bekijk een film in Cinéma Mac Mahon, de locatie van Jean-Luc Godards ‘À bout de souffle’. Drink samen met Édith Piaf uit ‘La vie en rose’ champagne in de op en top Parijse brasserie Julien of treed in Scorsese’s voetsporen in Athénée théâtre Louis-Jouvet, waar de kaskraker ‘Hugo’ opgenomen is.

Je ontvangt 20 % korting* bij aankoop van het boek ‘Parijs 3,2,1 Action’. In plaats van € 19,99 betaal je nu slechts € 15,99. Surf hiervoor naar www.lannooshop.com/filmfestival

*(1) is enkel geldig via de webshop van de uitgeverij; (2) geldt enkel indien u gebruik maakt van bovenstaande actie-url en dit (3) t.e.m. 31/12/2014 of zolang de voorraad strekt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.