Ontdek het festivalplein

13 cafellini c lnnn 1
Tips 06 okt 2019
Film Fest Gent beleef je ook buiten de cinemazaal. Net voor de imposante voorgevel van Kinepolis Gent bevindt zich het officiële Film Fest Gent-festivalplein: het kloppende hart van het festival waar van alles te beleven valt. Vergeet zeker je camera niet, want op het festivalplein zit je op de eerste rij voor de rode loper!

Beginnen bij het begin

De festivalkassa’s zijn jouw toegangspoort tot het festival: je koopt er niet alleen tickets voor films en andere evenementen tijdens het festival, je vindt er ook Film Fest Gent merchandise zoals cd’s of een tote bag.

Cafellini

Ook dit jaar vind je op het festivalplein ons officiële festivalcafé Cafellini terug. Laat je tijdens Film Fest Gent verrassen door het uitgebreide aanbod: van een hartverwarmende illy koffie tot een heerlijke OMER. of een verfrissende Porto Cruz-cocktail. Tijdens het festival is Cafellini elke dag open van 13:00 tot 01:00. Geaccrediteerden kunnen, op vertoon van een geldige accreditatie, bovendien dagelijks bij Cafellini terecht voor een exclusief apertitief tussen 18:00 en 19:00: 1+1 gratis op Porto Cruz en Russell & Co. dranken.

FFG × 123 Piano

Laat de muzikant in jezelf los: de piano die op het festivalplein staat, wacht op jouw talent. Inspiratie nodig? Kom zeker naar ‘Piano Apéro’: op zondag 13 oktober tussen 17:00 en 18:00 komt een 123 Piano-pianist naar het festivalplein om je een waar filmconcert te bezorgen!

FFG × Tumult.fm × Fonkel

Cafellini doet je ook avonden vol muziek beleven! Zo kan je elke dag tussen 18:00 en 20:00 live radio-uitzendingen van Tumult.fm bijwonen, maar blijf zeker iets langer: vanaf 20:00 draaien de Urgent.fm-dj’s jouw favoriete plaatjes. Op vrijdag 11 oktober komt FONKEL – Silent Disco van 21:00 tot 01:00 bovendien jouw avond inkleuren!

Pasta La Vista, baby!

Honger na al die films? Geen zin om het festival al te verlaten na het aperitief? Geen nood, elke dag vanaf 17:00 kan je op het festivalplein terecht bij de Pasta La Vista-foodtruck, die je van de heerlijkste pasta’s voorziet!

Tags

FFG2019