10 21 okt. '23

One Shot Cinema maart: Midnight Special

P1b9j4uv7sl0g15ci14061ob01m961
Nieuws 21 feb. 2017

Elk jaar kan je een massa films bekijken in de Belgische zalen, maar toch zijn er nog altijd markante films die geen reguliere bioscooprelease krijgen. One Shot Cinema, een initiatief van Film Fest Gent en KASKcinema, vult die leemte door elke maand op woensdagen zo’n onuitgegeven film op het programma te plaatsen. In maart 2017 kijk je naar de achtervolgingsthriller 'Midnight Special' van Jeff Nichols!

Jeff Nichols ('Mud', 'Take Shelter' en 'Loving', onlangs nog te ontdekken op Film Fest Gent), misschien wel de meest getalenteerde Amerikaanse regisseur van zijn generatie, gaat in spectaculaire Steven Spielberg-achtige actie/sci-fi modus met deze rijkelijk gestoffeerde achtervolgingsthriller die zich onvoorspelbaar ontrolt in een tegelijk betoverend en angstaanjagend Midden-Amerika. Met zijn fetisj acteur Michael Shannon en Kirsten Dunst en Adam Driver.

Woensdag 1, woensdag 8, woensdag 15, woensdag 22 en woensdag 29 maart om 20:30 uur in KASKCinema (Godshuizenlaan 4, 9000 Gent).

Tickets via de website van KASKCinema

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.