11 22 okt. '22

Onderzoek naamsbekendheid World Soundtrack Awards

P1bcv6f3ah1vl1uo91nkv1nq4r351
Nieuws 02 apr. 2017

Twee groepen derdejaarsstudenten van de opleiding Office Management aan de Arteveldehogeschool voeren een onderzoek uit naar de naamsbekendheid van onze World Soundtrack Awards.

Elke groep focust op een eigen deelaspect, namelijk city marketing en communicatie via sociale media:

  • De vragenlijst met focus op city marketing vind je hier.
  • De vragenlijst met focus op hoe jongeren aantrekken via sociale media vind je hier.

Het invullen van elke vragenlijst duurt slechts een kleine vijf minuten. Je maakt bovendien kans op een gratis duoticket voor het World Soundtrack Awards Ceremony & Concert dat plaatsvindt op woensdag 18 oktober.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.