11 22 okt. '22

Official Closing Night op 24 oktober

P1932sqdalcun1rmn1mhk1sof14u62
30 sep. 2014

Film Fest Gent sluit voor de 41e keer af in stijl met de Official Closing Night en belooft groots te eindigen met de kaskraker 'Birdman', een sprankelende en stijlvolle receptie en een afterparty om ù tegen te zeggen.

De avond begint met de slotfilm, ‘Birdman’, de nieuwe film van Alejandro González Iñárritu. De Mexicaanse regisseur (‘Amores Perros’, ’21 Grams’, ‘Babel’) levert een verrassende satire op de moderne celebritycultuur en Hollywoods huidige obsessie met superhelden. Centraal in deze visueel wervelende zwarte komedie staat een acteur die ooit bovenaan de A-List van Hollywood prijkte als de populaire superheld Birdman, maar daarna in de vergetelheid sukkelde. Hij probeert zijn carrière nieuw leven in te blazen op Broadway met een theateradaptatie van Raymond Carvers kortverhaal 'What We Talk About When We Talk About Love'. De film wordt die avond niet één keer, maar drie keer getoond! Bestel je tickets hier voor de eerste voorstelling om 20:00, voor de tweede voorstelling om 20:15 en voor de derde voorstelling om 20:30!

Na afloop van de film word je in galastijl met hapjes en bubbels verwelkomd op de receptie in het VIP-festivaldorp.

Goodlife verzorgt vervolgens het dansfeest van het jaar. Er zullen buiten de glitter en glamour ook de nodige beats zijn, want niemand minder dan Cliff Martinez is ook van de partij.

Official Closing Night
Vrijdag 24/10
20:30 Closingfilm ‘Birdman’
22:00 Receptie verzorgd door Coeur Catering
23:00 Afterparty ism met Goodlife, met guest-appearance Cliff Martinez

Kinepolis – Tickets voor de slotfilm
+ receptie + afterparty kosten €20. Tickets voor de afterparty zijn ook verkrijgbaar bij de Festivalresto’s en Goodlife partners

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.