12 23 okt. '21

Nu in de bioscoop: The Wolf of Wall Street

P18dp5n5591sj01g4fnha6je1g3o1
08 jan. 2014

The Wolf of Wall Street is een verbijsterend verhaal over decadentie, hebzucht en totale gekte waarin de steenrijke beurshandelaar Jordan Belfort (DiCaprio) een gestoord leven leidt vol bedrog, doorgesnoven prostituees, overdadige diners, uitzinnige feesten, peperdure bolides en bergen coke, terwijl zijn bloedmooie vrouw Naomi op hem wacht in zijn landhuis in de Hamptons. Om beide levens vast te houden, bedenkt Belfort inventieve manieren om de bakken illegaal geld wit te wassen. De meest notoire geldwolf van de jaren 90 staat boven alles en iedereen, maar dan begint het net van de FBI zich om hem heen te sluiten...


De expo 'Martin Scorsese' in het Caemersklooster loopt nog tot 26 januari. Klik hier voor meer info & tickets.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.