10 21 okt. '23

Matthias Schoenaerts op de rode loper!

18 2021 cover
Nieuws 11 okt. 2018

Heet van de naald: Matthias Schoenaerts vervoegt zich bij de gasten op onze rode loper. Op vrijdag 12 oktober komt hij met regisseur Thomas Vinterberg de nieuwe film 'Kursk' voorstellen.

Nadat Thomas Vinterberg eerder een film maakte over twee ellendige broers die stilaan aan het leven kopje onder gaan, duikelt hij nu het waargebeurde verhaal op van de Russische mariniers die na een ontploffing in de Barentszzee verdrinken omdat hulp te lang uitbleef. Enkele van de passagiers zijn Mikhail Kalekov (Matthias Schoenaerts) en diens vrouw Tanya (Léa Seydoux). Terwijl ze op hulp wachten, houden ze de moed erin. Maar hoe langer de wachttijd, hoe kortademiger het leven.

Naast Matthias en Thomas zal ook de cast van De Bende Van Jan De Lichte op de rode loper te zien zijn.

Kursk is te zien op 12/10, 15/10 en 16/10.

Tags

FFG2018

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.