12 23 okt. '21

Matteo Simoni en Matthias Schoenaerts op de rode loper

Matteo
Interview 13 okt. 2018

Onze reporter strikte Matteo Simoni en Matthias Schoenaerts voor een kort interview op onze rode loper. Beiden zakten af naar Film Fest Gent voor de premières van 'De Bende van Jan de Lichte' en 'Kursk'.

Matteo Simoni besteeg de rode loper voor de première van zijn nieuwe serie 'De Bende van Jan de Lichte: "In het begin was het nogal bevreemdend om voor je beste vrienden te staan terwijl zij een korset dragen of je bedreigen met een mes, maar ook dat went."

Matthias Schoenaerts kwam langs voor 'Kursk', opnieuw een samenwerking met Thomas Vinterberg: "Na onze eerste samenwerking zijn we vrienden geworden, en werken met vrienden is altijd fijn.

Tags

FFG2018

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.