10 21 okt. '23

Madrid en Spaanse film te gast op L'HEURE D'ETE festival in Brussel

P1amvmful11lqonksftj19m51b151
06 jul. 2016

Tijdens het jaarlijks door Cinema Galeries georganiseerde L'HEURE D'ETE, een indoor & outdoor festival, staan de stad Madrid en de Spaanse cinema in het algemeen centraal. Het outdoor luik vertoont dertien films op het Brussel Bad terrein, terwijl de indoor sectie in de Brusselse Cinema Galeries wordt geprogrammeerd. Er worden in totaal een dertigtal films vertoond waaronder ‘Volver’, ‘Viridiana’, ‘Hable con Ella’, ‘Madrid’, ‘Cria Cuervos’, ‘Tristana’, ‘Abre Los Ojos’, ‘The Others’, ‘Todo Sobre mi Madre’…

Het festival dat plaats heeft van 6 juli tot 7 augustus 2016 wordt georganiseerd in samenwerking met de Brusselse schepen van cultuur en het Brussels hoofdstedelijk gewest. Bedoeling is de unieke sfeer van een stad op te snuiven. De openluchtvoorstellingen zijn gratis, voor de indoorsectie betaalt u 8,50 euro. Een festivalpas kost 20 euro.

L'HEURE D'ETE
6 jul - 7 aug
www.galeries.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.