12 23 okt. '21

Lezing Bart De Pauw: Scenarioschrijven voor film en televisie

P18jspvaumesf1q9k1dfvuggbr51
25 mrt. 2014

Creatief Schrijven vzw organiseert op zaterdag 29 maart 2014 in de Gentse Vooruit de Schrijfdag, de jaarlijkse literaire hoogdag voor en door schrijvers. Op het programma staan verschillende schrijfworkshops en lezingen met o.m.Koen Peeters en Özcan Akyol.

'Scenarioschrijven voor film en televisie', een lezing door Bart De Pauw, is niet te missen voor huidige en toekomstige scenaristen. Bart De Pauw getuigt over de verzamelfase, de eenzaamheid en frustratie van het schrijfproces, de zoektocht naar structuur en de uitdaging om te blijven zitten en door te werken.

Wanneer: zaterdag 29 maart 2014, 14u00 tot 16u15
Waar: Vooruit, St-Pietersnieuwstraat 23, Gent

Online inschrijven is niet meer mogelijk, je kan de dag zelf wel nog aansluiten bij de panelgesprekken en/of workshops. Raadpleeg de website van Creatief Schrijven voor meer details.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.