10 21 okt. '23

Laura Verlinden bij Michael Haneke

P1atbo2kl3csk1hkobdo116j1egm1
23 aug. 2016

Laura Verlinden treedt in een bijrol op in ‘Happy End’, de nieuwe film van de beroemde Michael Haneke. De regisseur van onder meer ‘Funny Games’, ‘Das Weisse Band’, ‘L’amour’ draait zijn film in de buurt van de Noord-Franse stad Calais. De vluchtelingenproblematiek zou echter niet het hoofdthema vormen van de film. De rijke centraal staande bourgeoisfamilie, is zich niet bewust van wat er in haar omgeving afspeelt. Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant en Matthieu Kassovitz spelen de hoofdrollen.

Laura Verlinden kwam voor het voetlicht toen ze een belangrijke rol speelde in ‘Ben X’ van Nic Balthazar. Daarna speelde ze mee in ‘Loft’, ‘Dood van een schaduw’, ‘Image’ en in ‘Le tout nouveau testament’ van Jaco Van Dormael. Ze speelde eveneens een hoofdrol in de tv-serie ‘De smaak van De Keyser’.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.