12 23 okt. '21

Laatste tickets voor World Soundtrack Awards nog beschikbaar

19 okt. 2013

Vanavond wordt de 40e editie van Film Fest Gent afgesloten met de 13e World Soundtrack Awards. Wat ooit kleinschalig begon is intussen uitgegroeid tot de hoogmis van de internationale filmmuziek. Topcomponisten uit alle uithoeken van de wereld zakken jaarlijks af naar 't Kuipke om er samen te genieten van de awardceremonie en het bijhorende concert. Dit jaar zijn de Franse componist Alexandre Desplat en de Italiaanse componist Riz Ortolani onze centrale gasten. De World Soundtrack Awards beginnen om 20u en er zijn nog enkele tickets beschikbaar! Meer info is hier te vinden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.