11 22 okt. '22

Laatste Summer Sounds @ Studio Skoop

P18tf8e2e61qa21h7p1h4e17am11nt2
10 aug. 2014

Studio Skoop en de Filmplaneet vertonen als laatste "Summer Sounds" van het jaar dé concertfilm 'Stop Making Sense'!

Tijdens de zomermaanden juli en augustus toonde Studio Skoop een reeks van negen muziekfilms, elke dinsdag om 20u. De onderwerpen waren uiteenlopend: van documentaires die focussen op de IJslandse, Malinese en Japanse muziekscène, tot een meer persoonlijk portret van cultmuzikant Rowland S. Howard.

Afsluiten doen ze volgende week dinsdag op 26 augustus met 'Stop Making Sense', wat ons betreft nog steeds dé concertfilm bij uitstek. Talking Heads in volle glorie, en in een regie van Jonathan Demme ('Silence Of The Lambs', 'Philadelphia'). In 1985 zelfs vertoond op Film Fest Gent én bekroond als beste film en nu dus een eenmalige re-visit.

Alle info kan je op de website van Studio Skoop vinden and ENJOY THE SUMMER SOUNDS!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.