10 21 okt. '23

Laatste kans om te stemmen voor je favoriete film!

P19536fbv5dr914c714bf1j81150f1
25 okt. 2014

Ook het festivalpubliek mag een prijs uitreiken, namelijk de Port of Ghent Publieksprijs. Na elke vertoning kan je op de keerzijde van je festivalticket je waardering geven. Je kan vandaag nog je stem uitbrengen en wieweet wint jouw favoriete Film Fest Gent-film!

Indien je onderaan ook naam en adres invult, dan maak je kans op een dinnercruise voor 10 personen aangeboden door Port of Ghent. De winnende film wordt ondersteund met een distributiepremie van €5000.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.