09 20 okt. '24

Laatste Daily Talkie: Charlie en Hannah gaan uit

P1bsntglh41lg21cu6tcbktp10hv1
Verdieping 18 okt. 2017
De maandelijkse talkshow in de Krook werd een dagelijks event tijdens het festival. Patrick ontvangt tijdens de Daily Talkies filmmakers en acteurs van festivalfilms.

Film Fest Gent zorgt het hele festival door voor licht verteerbare lunchtalkshows. Gastheer Patrick Duynslaegher kreeg al heel wat interessant volk over de vloer: Christina Vandekerckhove kwam vertellen over 'Rabot', Kristof Hoornaert en Gilles De Schryver hadden het over 'Resurrection' en ook Kevin Janssens stelde zijn nieuwe film 'Tueurs' voor.

De tijden vlogen voorbij en we kunnen zelf bijna niet geloven dat we al bij het laatste Daily Talkie zijn aangekomen. Morgen, 19 oktober, zal er immers geen Talkie zijn. Gelukkig sluiten we af met een knaller: de cast en regisseur van 'Charlie en Hannah gaan uit'. Evelien Bosmans, Daphne Wellens, Frances Lefebure en Bert Scholiers komen vrijdag 20 oktober De Krook op stelten zetten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?