11 22 okt. '22

Laat je gastronomisch verwennen in Restaurant & Bar Lof

P1930s67191f4s1gbs1far1l3akpp1
29 sep. 2014

Restaurant & Bar Lof serveert elke dag tijdens Film Fest Gent Special Blue Pate lunches met een snuifje filmmagie én live Franse chansons door Sarah D'Hondt en Kimberly Claeys. Op vertoon van je festivalticket krijg je er een gratis aperitief bovenop. Film Fest Friends krijgen een gratis apertief bij de lunch op vertoon van hun lidkaart (1 aperitief per lidkaart).

Geniet tijdens het Film Fest Gent van een kleurrijke lunch, een gezellig diner, een binnentuin met ruim terras en een stijlvolle bar & Champagnebar. Restaurant Lof laat je betoveren door pure gastronomie en dit met een snuifje filmmagie.

Restaurant & Bar Lof
Hoogstraat 36
9000 Gent
+32 (0)9 235 40 71

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.