09 20 okt. '24

Korting op dvd's van Fellini

P191vfa889vf9otd1o306jmvq31
16 sep. 2014
Al decennia lang zijn Fellini's meesterwerken een absolute must see voor filmliefhebbers. Daarom biedt Film Fest Gent verschillende werken op dvd aan van deze Italiaanse grootmeester. Voor de eerste vijf kopers is er een korting van 10% voorzien!

De wereld die hij geschapen heeft is zo herkenbaar en uniek dat hij een van de weinige filmregisseurs uit de geschiedenis is wiens naam een adjectief werd: Felliniaans. We weten allemaal welke associaties dit oproept - een stoet van bizarre creaturen: dwergen, albino’s, grotesk zwaarlijvige dames, vulkanische blondines, karikaturale burgermannetjes, ronde pinguïn-nonnen, bultenaars, obsceen met hun tong rollende deernen, weemoedige clowns, huichelachtige zwartrokken.

Wees er dus snel bij en bemachtig de dvd's van Italië's grootste regisseur. De eerste vijf kopers krijgen bij het invoeren van de code 'Fellini' in de webshop 10% op een film van Fellini naar keuze!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?