11 22 okt. '22

Koen De Bouw en Tine Reymer ouderpaar in ‘Bastaard’

P1blcu0s9v173qub010aq4t6qd1
Nieuws 19 jul. 2017

Koen de Bouw en Tine Reymer vormen in de nieuwe Vlaamse film ‘Bastaard’ een ouderpaar dat op een verschillende manier omgaat met het verlies van hun oudste zoon. ‘Bastaard’ wordt de eerste langspeelfilm van Mathieu Mortelmans en is een coproductie van Marmelade en Entertainment One.

In deze psychologische thriller zijn hoofdrollen weggelegd voor jong acteertalent als Spencer Bogaert en Bjarne Devolder. Bogaert debuteerde in ‘Labyrinthus’ en speelde de hoofdrol in de Frans-Belgische film ‘Vincent’. Hij stond vorig jaar op de set van ‘The Solutrean’ van regisseur Albert Hughes.

In ‘Bastaard’ vertolkt Bogaert de rol van Daan, die twee jaar na de dood van zijn oudere broer Robbie, samen met zijn moeder de dakloze Radja ontmoet. Zonder veel overleg haalt de moeder Radja in huis om zo het verlies van Robbie op te vangen en in te vullen. Maar met de komst van Radja komen alle relaties onder druk te staan. Daan onderzoekt het verleden van Radja en vermoedt dat zijn “bastaardbroer” alle kenmerken heeft van een psychopaat. Daarom neemt hij, om zijn moeder voor groter onheil te beschermen, een drastische beslissing.

De opnames van de film hebben plaats in onder meer Schoten, Graven, Lommel, Beveren, Eeklo en Gent. Ze duren tot en met 29 augustus 2017 en de film wordt in het najaar van 2018 in de bioscopen verwacht.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.