11 22 okt. '22

'King of the Belgians' wint publieksprijs in Oekraïne

P1blv003ja1hrjrutp6oev99682
Nieuws 26 jul. 2017

De vierde langspeler van Peter Brosens en Jessica Woodworth mocht op het Filmfestival van Odessa in Oekraïne de Grand Prix-publieksprijs mee naar huis nemen. Odessa is ondertussen al het vijftigste festival voor de film en de achtste internationale onderscheiding.

Het Filmfestival van Odessa gaat al voor de achtste keer door en is het belangrijkste filmevent in Oektraïne. 'King of the Belgians' maakte ook deel uit van de internationale competitie op dit festival.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.