12 23 okt. '21

Kim Ki-Duks 'Pieta' elke woensdag van maart in KASKcinema te zien

P18hkdo1ao7vocp21gou1kf91dvt1
25 feb. 2014

Deze film van Kim Ki-Duk won in 2012 de Gouden Leeuw van Venetië, maar kwam in België nooit in de reguliere bioscopen. De Zuid-Koreaanse regisseur (voornaam: Ki-Duk) is vooral bekend van poëtische drama’s als Bin-Jip en Spring, Summer, Autumn, Winter... and Spring. Pieta draagt duidelijk zijn stempel, met deze keer een surplus van geweld. Centraal staat een koelbloedige crimineel die zijn levensstijl herevalueert wanneer een mysterieuze vrouw opduikt die beweert zijn lang verdwenen moeder te zijn. 5, 12, 19 & 26 maart om 20u30 in KASKcinema land: Zuid-Korea taal: Koreaans ondertitels: Nederlands Info & tickets.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.