12 23 okt. '21

Jessica Chastain en Reese Witherspoon grote fans van 'The Broken Circle Breakdown'

P18ke61b5ckfq1jre1nma15h9rr41
01 apr. 2014

De Oscar voor beste niet-Engelstalige film kon de ploeg van The Broken Circle uiteindelijk niet mee naar huis nemen. Maar ondertussen is duidelijk dat de film wél de harten wist te breken van Hollywood. Zopas posten actrices Reese Witherspoon ("Walk The Line", "Mud") en Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty") berichtjes op hun Facebookpagina's over de film en de muziek.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.