10 21 okt. '23

Italiaanse film bij UniversCine

P1bkog8qaut6l1eku1uvfu5k11gi1
Nieuws 11 jul. 2017

Haal de zomer in huis met het aanbod Italiaanse film van UniversCine en bereid je helemaal voor op de 44e editie van Film Fest Gent.

Kan je al niet meer wachten tot Film Fest Gent? UniversCine biedt verlichting voor iedereen die reikhalzend uitkijkt naar onze 44e editie. Cinema italiana is immers niet enkel onze focus. Ook UniversCine haalde enkele Italiaanse pareltjes uit de kast, die je tijdens de zomermaanden aan gereduceerd tarief in je huiskamer kan binnenhalen.

De films in het aanbod zijn ‘Io sono l’amore’ (2009) van Luca Guardagnino, ‘Mamma Roma’ (1962) van Pier Paolo Pasolini, ‘Certi Bambini’ (2004) van Andrea Frazzi, ‘Romanzo Criminale’ (2005) van Michele Placido en ‘Gomorra’ (2008) van Matteo Garrone.

Bekijk het volledige aanbod hier.

Tags

FFG2017

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.