11 22 okt. '22

Isabel Lucas & Erik Van Looy zelf aan het woord over 'The Loft'

P1949i5pct1v64bbiesi13l5adv1
14 okt. 2014

Gisteren ging de 41e Film Fest Gent van start. 'The Loft' opende deze 12daagse in stijl, want we mochten niemand minder dan de internationale filmsterren Isabel Lucas en Rachel Taylor verwelkomen. Ook Erik Van Looy en Bart de Pauw waren van de partij.

Sjoerd en Anthony ontmoetten Lucas en Van Looy eerder in Sandton Grand Hotel Reylof Gent. Bekijk hier het gesprek met Erik Van Looy, de getalenteerde regisseur van 'The Loft' en hier het gesprek met de charmante Isabel Lucas.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.