12 23 okt. '21

Ik kies voor kunst

P18m7a4qbd2pj113n1ke4gvm176a1
23 apr. 2014

De kunst- en cultuursector heeft gisteren de campagne ‘Ik kies voor kunst’ gelanceerd, om kunst en cultuur hoog op de beleidsagenda te zetten.

Na de verkiezingen van 25 mei wordt immers een nieuwe Vlaamse minister van Cultuur aangesteld. ‘Een belangrijk moment voor de kunst en cultuur. Vlaanderen heeft een bijzonder rijk en divers kunstenlandschap en dat willen we graag zo houden’, zegt Els De Bodt van het Theaterfestival.

Mensen kunnen op de campagnewebsite ikkiesvoorkunst.be aangeven voor kunst te kiezen. Op 24 mei zullen de organisatoren alle stemmen die via de site werden verzameld, afgeven in het Vlaams parlement.

Er worden buttons, flyers en affiches verspreid en er komen stemhokjes op diverse locaties en evenementen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.