11 22 okt. '22

Herbeluister Talkies met Johan Heldenbergh

P1bi1cfe1rs4tka2hl41lln17uk1
Verdieping 06 jun. 2017

Johan Heldenbergh vertelde op de afgelopen editie van Film Fest Gent Talkies uitvoerig over zijn carrière en zijn laatste film 'The Zookeeper's Wife'.

Onder de noemer Film Fest Gent Talkies organiseert Film Fest Gent elke maand een talkshow over film in de inspirerende omgeving van de recent geopende De Krook Bibliotheek. Een vast panel en wisselende gasten bespreken alles wat in filmland beweegt.

Op 1 juni ontvingen we Johan Heldenbergh naar aanleiding van zijn eerste Hollywoodrol in 'The Zookeeper's Wife'. Het was de start van een geanimeerd gesprek over zijn carrière, de Franse cinema en waarom hij graag naakt in een aquarium ligt.

Dankzij De Morgen kan je het gesprek hier herbeluisteren.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.