10 21 okt. '23

Herbeluister Talkies met Bavo Dhooge

A987678c676c354a55745663566ac46f2971
Verdieping 02 apr. 2019

Bavo Dhooge is de meest gelauwerde Vlaamse misdaadauteur. Op 28 maart sprak hij tijdens onze Talkies met Patrick Duynslaegher over zijn passie voor films.

Samen gaan ze dieper in op 'The Big Lebowki' van Joel en Ethan Coen, 'The Long Goodbye' van Robert Altman, 'Death in Venice' van Luchino Visconti, 'Strangers on a Train' van Alfred Hitchcock en 'Dr. Strangelove' van Stanley Kubrick.

Beluister hier de podcast van onze Talkies met Bavo Dhooge.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.