10 21 okt. '23

Herbeluister Talkies met Arne Sierens

Wl1200hp1200q85 arne montreal 2
Verdieping 05 dec. 2018

Theatermaker Arnie Sierens is een doorwinterde filmfanaat. Patrick Duynslaegher had het tijdens de afgelopen Film Fest Gent Talkies met hem over zijn favoriete films, het invloed op zijn theaterwerk en het belang van humor.

Patrick Duynslaegher en Arne Sierens gaan dieper in op 'Bouge pas, Meurs et Ressuscite' van Vitali Kanevsky, 'Mean Streets' van Martin Scorsese, 'The Blues Brothers' van John Landis, 'Songs from the Second Floor' van Roy Andersson en 'The Kid' van Charlie Chaplin. Lees hier alle filmtips van Arne Sierens.

Beluister hier de podcast van onze Talkies.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.