12 23 okt. '21

Herbeluister 'Scoring for Scorsese' op Deezer

19 okt. 2013

Op donderdag 17 oktober vond in De Bijloke het 'Scoring for Scorsese'-concert plaats. Een zo goed als uitverkochte zaal kon er genieten van de muziek uit de Scorsese-films, gebracht door het Brussels Philharmonic onder begeleiding van Dirk Brossé. Wie er niet bij kon zijn kan op Deezer luisteren naar de playlist van de composities die op het concert werden gebracht. Met muziek uit onder andere 'Taxi Driver', 'Casino', 'The Departed' en 'Shutter Island'.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.