10 21 okt. '23

Herbeluister eerste Talkies met Tom Lanoye en Hilde Van Mieghem

P1bdeg6olhrtp1i0d5u69so1pun1
Verdieping 11 apr. 2017

Op 30 maart lanceerde Film Fest Gent een nieuwe talkshow in de inspirerende omgeving van de recent geopende De Krook Bibliotheek.

De succesvolle eerste editie van Film Fest Gent Talkies met Tom Lanoye en Hilde Van Mieghem als centrale gasten kan je hier online herbeluisteren. Met dank aan De Morgen.

Eén keer per maand palmt Film Fest Gent het Krookcafé in voor de Film Fest Gent Talkies. In deze talkshow met film als centraal thema bespreken een vast panel met enkele genodigden alles wat in filmland roert en beweegt.

Het vast panel bestaat uit Ben Van Alboom, Steven Tuffin en Britt Valkenborghs. Onze artistiek directeur Patrick Duynslaegher leidt het gesprek.

Op donderdag 27 april zijn we terug voor een nieuwe editie. Inschrijven kan via deze link.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.