10 21 okt. '23

Herbeluister de Film Fest Gent Talks

P19ee342g61f361ng91pcr9vv1rrn1
17 feb. 2015

Dankzij de Scenaristengilde kan je de "Talks" van het 41e Film Fest Gent met Bret Easton Ellis en Erik Van Looy online beluisteren.

An Evening With Bret Easton Ellis
Auteur Bret Easton Ellis wordt dankzij succesromans als American Psycho en Less Than Zero beschouwd als het kopstuk van de zogenaamde Generation X-schrijvers. Recent is hij echter vooral actief als scenarist. Vorig jaar was Easton Ellis de juryvoorzitter op Film Fest Gent. Tijdens "An Evening With Bret Easton Ellis" ging hij in gesprek met Roderik Six over zijn oeuvre en over zijn visie op de hedendaagse cinema.

Beluister de postcast via deze link.

Going Abroad: een gesprek met Erik Van Looy
Op Film Fest Gent vertelde Erik Van Looy aan Peter Van Camp over zijn ervaringen tijdens het maken van de Amerikaanse remake van The Loft, en andere avonturen in Hollywood.

Besluister de podcast via deze link.

Deze podcasts kwam tot stand in samenwerking met Film Fest Gent. De scenaristengilde dankt SABAM en deAuteurs. Ze zijn ook te beluisteren via iTunes (zoek op ‘Scenarist in Beeld’-podcast)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.