10 21 okt. '23

Herbeluister de FFG Talkies met Stijn Coninx: “Wat er de jongste weken aan het licht kwam, wisten wij al langer”

P1c0ouf88g11mvupu1s0fhh84bv1
Verdieping 07 dec. 2017

Een keer per maand strijkt Film Fest Gent neer in Bibliotheek De Krook voor de FFG Talkies. Artistiek Directeur Patrick Duynslaegher heeft het met een vast panel over de recente filmreleases en laat vervolgens een of meerdere gasten aan het woord over hun nieuw project.

Actueel zijn de FFG Talkies uiteraard altijd, maar kregen we toch wel een zeer opmerkelijke gast over de vloer. Stijn Coninx kwam vertellen over zijn nieuwe project 'Niet Schieten', een film over de Bende van Nijvel, gebaseerd op het boek van David Van de Steen. Zoals gewoonlijk volgden enkele onderhoudende filmgerelateerde anekdotes, maar ook over de Bende van Nijvel en het lopende onderzoek had Stijn Coninx veel te vertellen: “Wat er de jongste weken aan het licht kwam, wisten wij al langer”. Luister hier naar de podcast dankzij De Morgen.

Lees hier het bijhorende artikel in De Morgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.